Oferta


NATURALNY SMACZNY CHLEB NA ZAKWASIE Z FERMENTATORÓW SERII BAKER

Projektujemy i produkujemy automatyczne instalacje jak i pojedyncze zbiorniki do fermentacji zakwasów piekarskich i zaparzania mąki, instalacje do wytwarzania aktywnego mleczka drożdżowego oraz systemy sterowania zintegrowane z instalacjami silosowymi i  systemem recepturowania.

OFERUJEMY JAK NAJLEPSZE ROZWIĄZANIA POD WZGLĘDEM DOBORU ILOŚCI I POJEMNOŚCI URZĄDZEŃ

FERMENTATORY SERII BAKER DO ZAKWASU ŻYTNIEGO I ZAKWASU PSZENNEGO

1. IDEALNE ROZMIAREM DLA MAŁYCH PIEKARŃ RZEMIEŚLNICZYCH. 

  • – Zbiorniki o pojemności 400 litrów.
  • – OD 40 kg DO 260 kg ŚWIEŻEGO NATURALNEGO ZAKWASU JEDNORAZOWO

2. DLA MAŁYCH I ŚREDNICH ZAKŁADÓW PIEKARNICZYCH.

  • Zbiorniki o pojemności 800 litrów.
  • OD 80 kg DO 520 kg ŚWIEŻEGO NATURALNEGO ZAKWASU JEDNORAZOWO

3. DLA ŚREDNICH ZAKŁADÓW PIEKARNICZYCH Z PERSPEKTYWĄ POWIĘKSZENIA.

  • Zbiorniki o pojemności 1200 litrów.
  • OD 100 kg DO 780 kg ŚWIEŻEGO NATURALNEGO ZAKWASU JEDNORAZOWO

4. DLA DUŻYCH ZAKŁADÓW PIEKARNICZYCH ABY OSIĄGAŁY DOSKONAŁE WYNIKI.

  • Instalacje dwu zbiornikowe lub kilku zbiornikowe o pojemności od 1000 litrów do  2000 litrów.
  • CIĄGŁA PRODUKCJA ŚWIEŻEGO NATURALNEGO ZAKWASU.

ZALETY FERMENTATORÓW SERII BAKER W SKRÓCIE:

  • Pełne wykonanie ze stali nierdzewnej
  • Zwarta budowa
  • Łatwe do czyszczenia
  • Solidna elektronika (sterowanie)
  • Łatwa obsługa w zakładzie (udogodnienia w planowaniu produkcji)
  • Szybka amortyzacja (zwrot kosztów zakupu)
  • Urządzenie przyjazne fermentowanym półproduktom
  • Kompleksowa obsługa
  • Sprawdzone tradycyjne receptury i chleby specjalne
  • Indywidualny, aromatyczny smak chleba
  • Powtarzalna wysoka jakość pieczywa
  • Szczegółowe instrukcje i schematy technologiczne

ŻYTNI KWAS I PSZENNA PODMŁODA BEZ KŁOPOTÓW